Set as homepageCollectors site

VStarcam

 Retrieve Password
 Register
C16S-security-camera
!show!: 969|Reply: 1

c33x4 and c7815 wip ethernet doesnt work

[Copy URL]

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

ekjim23 Post time 2018-6-30 09:36:21 |Show all posts

sorry for my english i didnt know if i can put it in spanish

i have 2 c33x4 vstarcam

the ethernet port leds in the wire doesnt turn on.

the reset button in the wire doesnt works.

the blue led inside the camera is blinking all the time.

every 10 or 15 minutes the camera s dome moves


mi router stopped working at the same time and the isp technician said because electric shock

i have 4 cameras an the only one working is the one conected by wifi.

when i connect the eliminator to the c7815 wip, the led starts to blink and when i disconnect stop blinking

help what can i do

thanks

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-6-30 11:06:19 |Show all posts
Dear Sir/Madam,
Thanks for your message, if you want to reset camera, please Power on camera,  long press the reset button for about 5-30 seconds untill camera began to reboot.
Or you can change another LAN cable.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

网络摄像机|IP Camera|Network Camera|HD IP Camera|Eye4 Smart Cloud|NVR|VStarcam IP camera bbs    

GMT+8, 2020-1-25 01:40 , Processed in 0.132344 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top