Set as homepageCollectors site

VStarcam

 Retrieve Password
 Register
C16S-security-camera
!show!: 894|Reply: 5

C37A webinterface not reachable after a few minutes

[Copy URL]

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

efyzz Post time 2018-7-30 06:01:51 |Show all posts
Hello,

I have a C37A occasionally in use in the last two years (only using it for a few days a year). Newly the webinterface is not reachable a few minutes after powering on the cam. When I do a power cycle, the cam responds again normally, but fails again after a few minutes.

When the problem occurs, the webinterface doesn't respond, no new connection is possible. If a video stream is already running, it is still alive, but none of the webinterface-functions are working. Pinging the cam is also possible of course.

I have upgraded the Firmware from 48.50.130.75 to 48.50.130.85, reflashed the Web UI EN130.11.1.11 (was already the newest version) and did a Factory Reset (from webinterface and with the button), but the problem still persists.

No matter if using LAN or WLAN.

Any suggestions?

Thanks in advance!

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-8-1 18:19:29 |Show all posts
Dear Sir/Madam, Thanks for your message, please don't reboot camera when connect webinterface,  the http port will be changed,
what's more, please choose IE browser or browser based on IE.
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

efyzz Post time 2018-8-2 04:28:33 |Show all posts
Hello,

Thanks for your reply.

Of course I don't reboot the cam when it is in use. The cam is running and working for a while, then suddenly it doesn't respond anymore. Then I have to reboot to get the cam working again.

No matter which browser I use.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-8-2 09:09:00 |Show all posts
efyzz replied at 2018-8-2 04:28
Hello,

Thanks for your reply.

Dear Sir/Madam,
Make sure camera and PC in the same local area network,  what's more, upgrade camera firmware to the latest versoin in APP timely.
For more detailed instruction, please refer to the user manual for web browser login.  just click to link: http://www.eye4.so/FAQ/1406
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

efyzz Post time 2018-8-2 18:36:22 |Show all posts
Dear VS-support1,

If you don't exactly read my post or don't understand it, please stay away from giving senseless answers!

Again: The cam is working when it starts, but a few minutes later the webinterface doesn't respond anymore, while an active videostream is still running.
So everything is configured correctly, because it works for a while! But it fails after some time.

I have upgraded the Firmware from 48.50.130.75 to 48.50.130.85, reflashed the Web UI EN130.11.1.11 (was already the newest version) and did a Factory Reset (from webinterface and with the button), but the problem still persists.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-8-4 13:49:21 |Show all posts
efyzz replied at 2018-8-2 18:36
Dear VS-support1,

If you don't exactly read my post or don't understand it, please stay away from g ...

Dear Sir/Maddam,
you are advised to use our APP to add camera, not in web browser way.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

网络摄像机|IP Camera|Network Camera|HD IP Camera|Eye4 Smart Cloud|NVR|VStarcam IP camera bbs    

GMT+8, 2020-1-19 19:30 , Processed in 0.184099 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top