Set as homepageCollectors site

VStarcam

 Retrieve Password
 Register
C16S-security-camera
!show!: 646|Reply: 5

C93 camera not working after 2 months

[Copy URL]

3

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

Frankstarcam Post time 2018-11-13 01:22:05 |Show all posts
Hi,

I had my C93 camera for 2 months and now it is not working anymore.  It does not connect, always say the camera is offline using the Eye4 Android, Windows versions or Web address/port.

I tried holding the reset button for 10 even up to 30 seconds and nothing happen.

Any advise?  Is it already dead?

Thanks.

3

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

Frankstarcam Post time 2018-11-14 09:23:15 |Show all posts
Can a firmware update revive it? It was working well after last firmware update. So it did not break because of firmware update.  Or is it dead?

There are no lights at all when I plug it in.  I have always turned off night vision.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-11-15 08:54:22 |Show all posts
Dear Sir/Madam,
When camera is power on, you can press the ring button, and then you will hear ringtone,
and then please long press the reset button for about 5-30 seconds until camera began to restart.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-11-15 08:57:28 |Show all posts
Frankstarcam replied at 2018-11-14 09:23
Can a firmware update revive it? It was working well after last firmware update. So it did not break ...

Dear Sir/Madam,
it is deard If the IR Night LEDs is on with red color all the time after power on, in that case, you can try
using SD card to upgrade camera firmware.
Reply

Use magic Report

3

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

Frankstarcam Post time 2018-11-17 02:55:36 |Show all posts
Hi,

Thanks for response.

I have no lights at all when I plug the camera. So I do not know if firmware update can help?

You say I can press the ring button. I do not know what is the ring button on that camera. I see only a reset button and when I press it for short or long time, nothing happens.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2018-11-19 17:30:59 |Show all posts
Frankstarcam replied at 2018-11-17 02:55
Hi,

Thanks for response.

Dear Sir/Madam,
the attachment is the firmware zip file, please unzip it first before upgrading;
you are advised to use TF card to upgrade camera firmware: first power off camera,  fomat SD card, copy this firmware to SD card,
then plug SD card to camera card slot, then power on camera, it will be auto upgtrade after camera reboot.

CH-sys-48.52.75.101.zip

951.17 KB, Downloads: 344

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

网络摄像机|IP Camera|Network Camera|HD IP Camera|Eye4 Smart Cloud|NVR|VStarcam IP camera bbs    

GMT+8, 2020-2-22 21:57 , Processed in 0.111742 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top