Set as homepageCollectors site

VStarcam

 Retrieve Password
 Register
C16S-security-camera
12
Return to forum Add thread
Author: lazarost

NVR N400 lost cameras signal

[Copy URL]

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

lazarost Post time 2019-3-26 20:39:12 |Show all posts
If you can send me at this mail lazaros7650@yahoo.gr the original firmware or if you have a newer
Thanks
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-3-29 15:53:08 |Show all posts
lazarost replied at 2019-3-26 02:32
Edited by lazarost at 2019-3-26 02:54 \n\nThe NVR  and cameras are in the same network ...in the sa ...

Dear Customer,
Thanks for your message, you can diagnose network, make sure NVR and cameras are in the same network segment.
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

lazarost Post time 2019-3-29 19:31:22 |Show all posts
I said once again. The NVR and cameras are in the same network 2 years ago ......until now the NVR lost the signal from only VStarcam cameras.
Please send me the newer firmware if it is exist or the same firmware to try to install it again.
otherwise the nvr goes scrap.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-4-1 15:15:54 |Show all posts
Dear Customer,
In that case, please reset these cameras, add it to NVR again.
or edit camera password again .
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

lazarost Post time 2019-4-3 02:16:05 |Show all posts
I'll d'it several times but with out any success !!!
I try to replace the electrolytic capacitors from the main board .....
After that the NVR goes to scrap.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-4-4 11:51:17 |Show all posts
lazarost replied at 2019-3-26 02:32
Edited by lazarost at 2019-3-26 02:54 \n\nThe NVR  and cameras are in the same network ...in the sa ...

Dear Customer,
Please tell me your camera model,  is it 720P or 1080P camera?  also tell me the number of camera unit.
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

lazarost Post time 2019-4-5 00:16:38 |Show all posts
NVR VStarcam N400
2 Cameras C7837WIP 720p
1 Camera C7815WIP 720p
1 Camera ANGA 720p
Always lost signal from VStarcam cameras. I try to remove the ANGA camera with ONVIF protocol but the NVR still lost signal
All cameras connected to a TP-LINK switch via cable....no Wi-Fi. I change the old 12V/2A PSU with a new one 12V/4A.
I change also the battery on the main board ....nothing again.
The only that remains is to change the electrolytic capacitors on the main board .....
The Warranty is passed so i try this. So if you can send me the firmware same or newer to try to save the NVR !!
Thanks   
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-4-8 13:56:14 |Show all posts
lazarost replied at 2019-4-5 00:16
NVR VStarcam N400
2 Cameras C7837WIP 720p
1 Camera C7815WIP 720p


Dear Customer,
In that case, the NVR need repairs. please contact the dealer for maintenance.
Reply

Use magic Report

12
Return to forum Add thread
You have to log in before you can reply Login | Register

网络摄像机|IP Camera|Network Camera|HD IP Camera|Eye4 Smart Cloud|NVR|VStarcam IP camera bbs    

GMT+8, 2019-12-11 09:01 , Processed in 0.050969 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top