Set as homepageCollectors site

VStarcam

 Retrieve Password
 Register
C16S-security-camera
12Next
Return to forum Add thread
!show!: 930|Reply: 10

My c7833wip does not work.

[Copy URL]

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

freshyi Post time 2019-7-2 14:05:50 |Show all posts
My c7833wip does not work after updating the firmware on the eye4 Android app.

Now, the app-find-vstarcam program has not found the ipcam.

How do you fix it?

uid is "VSTC252905BMTTJ"

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-7-8 09:19:12 |Show all posts
Dear Sir,
What's the phenomenon after upgrading.  you are advised to reset camera first,
and add it to APP again.
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

freshyi Post time 2019-7-8 18:54:45 |Show all posts
VS-support1 replied at 2019-7-8 09:19
Dear Sir,
What's the phenomenon after upgrading.  you are advised to reset camera first,
and add i ...

I tried reinstalling the app and pressed the reset button, but there was no response.
I can't find a camera in either the LAN environment or Wi-Fi. However, only the LED light turns on normally.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-7-10 08:58:55 |Show all posts
freshyi replied at 2019-7-8 18:54
I tried reinstalling the app and pressed the reset button, but there was no response.
I can't fin ...

Dear Sir,
In that case, please return the camera to factory for brushing and repairment.
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

freshyi Post time 2019-7-10 10:06:35 |Show all posts
VS-support1 replied at 2019-7-10 08:58
Dear Sir,
In that case, please return the camera to factory for brushing and repairment.

I don't want to send it to the factory because it takes a lot of time and shipping. I want to use the TF memory card to get back to the old firmware.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-7-10 14:29:38 |Show all posts
freshyi replied at 2019-7-10 10:06
I don't want to send it to the factory because it takes a lot of time and shipping. I want to use  ...

Dear Sir,
I have check the UID, the camaera model is T7833WIP, not C7833WIP .
you need to send me the Current firmware version of your camera. I will
send the corresponding firmware to you .
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

freshyi Post time 2019-7-14 09:21:40 |Show all posts
VS-support1 replied at 2019-7-10 14:29
Dear Sir,
I have check the UID, the camaera model is T7833WIP, not C7833WIP .
you need to send  ...

It's been five years since I bought it, and I don't know what the previous version of firmware is. I think the last update was about two years ago, so I want you to send me that version. And please tell me how to update using tf memory card.
And because I did not know the exact model, I was talking about the model after looking at the similar photo. I think the t model you mentioned is right.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-7-15 14:21:34 |Show all posts
freshyi replied at 2019-7-14 09:21
It's been five years since I bought it, and I don't know what the previous version of firmware is. ...

Dear Sir/Madam,
you can upgrade via IP camera finder, please go to https://www.vstarcam.com/software-download to download "IP camera finder". install it to windows PC.
Connect computer and IP camera in the same local area network via router or switch, then open “IP camera finder”, search IP address.


upgrade.png
Reply

Use magic Report

1

!threads!

0

Friends

0

Money

Newbie

Rank: 1

freshyi Post time 2019-7-15 16:36:45 |Show all posts
I've already tried that method. But I couldn't find the camera in the program. Of course, these problems occurred after firmware upgrades through the Eyeㅈ4 app.
Reply

Use magic Report

48

!threads!

0

Friends

0

Money

Super Moderator

Rank: 8Rank: 8

VS-support1 Post time 2019-7-16 09:45:00 |Show all posts
freshyi replied at 2019-7-15 16:36
I've already tried that method. But I couldn't find the camera in the program. Of course, these prob ...

Hi, Sir/Madam,
Maybe there is something wrong with this camera, it need to be repair.  
Reply

Use magic Report

12Next
Return to forum Add thread
You have to log in before you can reply Login | Register

网络摄像机|IP Camera|Network Camera|HD IP Camera|Eye4 Smart Cloud|NVR|VStarcam IP camera bbs    

GMT+8, 2020-1-26 19:31 , Processed in 0.069560 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top